Ik wil een nieuwe tuin, en nu!?

Je ben net verhuisd of je bent uitgekeken op je tuin en je bent toe aan iets anders. En nu? 
Wij nemen je mee in het proces vanaf het idee in je hoofd tot en met het moment dat je lekker op je terras zit te genieten.

Tuindate
Misschien heb je al nagedacht over je wensen en Pinterest afgespeurd voor inspiratie of heb je helemaal niets met tuinen, dat kan natuurlijk ook. De eerste stap is natuurlijk het contact met de hovenier. Als je contact met ons opneemt maken wij een afspraak voor een date in jouw tuin. Voor ons werkt het prettig als we kennis kunnen maken met jouw tuin. We proeven de sfeer, voelen de grond en bespreken jouw wensen.

Het meesterplan
Daarna gaan we broeden op een meesterplan om alles uit je tuin te halen wat er in zit. Met onze kennis en ervaring weten we precies welke plant waar kan staan en hoe de tuin het best in te delen is. Zodra de schets op papier staat, nodigen we je graag uit rondom onze tekentafel om dit plan te bespreken.

Wa kost da?
Een nieuwe tuin kost natuurlijk wat. Denk aan materialen zoals tegels en hout, de beplanting en arbeidskosten. Onze rekenwonders berekenen wat het totaalplaatje gaat kosten met jouw budget in ons achterhoofd. Mocht het plan niet helemaal overeenkomen met jouw beoogde prijskaartje, dan zijn er altijd mogelijkheden om her en der andere keuzes te maken. We kunnen jou hier goed bij adviseren en helpen.

En dan? Genieten!
De offerte is getekend en we gaan aan de slag! We nemen onze beste mankrachten, instrumenten en materialen mee en doen waar onze passie ligt: een mooie tuin maken.
Niet veel later zit jij met je koude biertje, koffie of theetje heerlijk te genieten in jouw prachtige tuin! En oh ja, je krijgt sowieso een advies mee hoe om te gaan met je nieuwe plantenvrienden. Mocht je niet beschikken over groene vingers of tijd? De mannen en vrouwen van De Knoest helpen je graag!

Team de Knoest - October 2019

Bericht geplaatst in